Firmagaver kommer i mange størrelser og tjener mange formål. Derfor er det at vælge den rigtige gave endnu vigtigere. Hvad enten det gælder personalegaver, jubilæumsgaver, kundegaver el. sæsongaver som ex. påskegaver, julegaver el. firmajulegaver så er det ikke bare en opgave og en proces, men et vigtigt budskab fra jer som virksomhed til modtageren.

Vi arbejder sammen med en lang række leverandører hvis kvalitetsprodukter ligger på øverste hylde. Det betyder, at udvælgelsesprocessen bliver nemmere, da produkterne har den ønsket ’wow-faktor’ som gør, at det bliver påskønnet af modtageren og dermed værdi for jer som giver.

Selve processen er også smidig, da vi følger den tæt fra start til slut. Det gælder hvad enten det er en egenproduktion eller en sampakgave. Vi tilsikrer, at logistikken ang. pakning, fragt og levering overholdes, alt til konkurrencedygtige priser og betingelser, hvilket sparer jer for tid, penge og bekymringer og så I kan koncentrerer jer om jeres kunder og personale i stedet.

Vi håber, at ovenstående har fanget jeres interesse om ikke andet så prøv os af, tag kontakt og høre nærmere om hvordan vi sammen kan finde en løsning på jeres næste aktivitet så I får det ønsket resultat. Dette til konkurrencedygtige priser og betingelser.

Vi ser frem til at høre fra jer.

Med venlig hilsen
CB Reklame og Merchandise