Firmaløsninger

Det kan ikke siges ofte nok, valget af enten kunde-, jule- eller personalegaver kan i nogen sammenhænge give udfordringer da modtagerne ofte har forskellige ønsker. Det er derfor, at CB Reklame og Merchandise i tæt samarbejde med sine kunder, tilbyder individuelle løsninger som passer til budget, firmaprofil og modtageren i form af valgmuligheder.
At give en gave er ikke en rettighed, men et privilegie, hvor virksomheden har en unik mulighed for at komme med et budskab og glæde kunder, samarbejdspartnere, medarbejder etc.

Vi ved, at tiden op imod højtider, jubilæum osv. kan være hektiske, men med vores individuelle løsning slipper vores kunder for meget besvær, da vi håndterer alt det praktiske ifm. med set-up, info., bestilling og levering. Modtageren vil samtidig kunne udvælge netop sin gave, på alle tider af døgnet (inden for en given dato) så det bliver det helt rigtige og personlige valg.

Da vores sortiment er både dybt og bredt, guider vi vores kunder frem til et flot samlet gaveudvalg som rammer bredt og vil blive godt modtaget. Hvis det ikke skulle være nok, vil en egenproduktion også være en mulighed som vi bistår med.

Vi følger og styre hele processen fra start til slut, så vores kunder kan koncentrerer sig om det de er rigtig gode til.

Bliv en del af CB Reklame og Merchandise individuelle firmaløsning, I vil ikke fortryde det!

Vi ser frem til at høre fra jer.

Med venlig hilsen
CB Reklame og Merchandise