Hvis din virksomhed ønsker at markere sig tydeligt ved brug af outdoor marketing eller ved kundeaktiviteter, messer, sociale- eller personale events kan muligheden ved at benytte sig af banners og displays være en rigtig god løsning. Det begrænser sig ikke til kun alm. banner/displays, men også til golf banner, roll-ups, beachflags i forskellige modeller ex. Feather, rektangulær, teardrop osv.
Teknologien indenfor dette område været i en stærk udvikling og produkterne er blevet ganske overkommelige rent prismæssigt. Samtidigt er variationerne blevet så mangfoldige at vi ikke har mulighed for at vise dem alle men i stedet valgt at inkludere udvalgte eksempler. Men det skal ikke stoppe jeres ønsker, det skal prøves af og udfordrer os gerne.

Vi håber, at ovenstående har fanget jeres interesse om ikke andet så udfordrer os, tag kontakt og høre nærmere om hvordan vi sammen kan finde en løsning for jeres næste aktivitet, så I får det ønsket resultat. Dette til konkurrencedygtige priser og betingelser.

Vi ser frem til at høre fra jer.

Med venlig hilsen
CB Reklame & merchandise