[fusion_builder_container hundred_percent=”no” equal_height_columns=”no” menu_anchor=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”center center” background_repeat=”no-repeat” fade=”no” background_parallax=”none” parallax_speed=”0.3″ video_mp4=”” video_webm=”” video_ogv=”” video_url=”” video_aspect_ratio=”16:9″ video_loop=”yes” video_mute=”yes” overlay_color=”” video_preview_image=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” padding_top=”” padding_bottom=”” padding_left=”” padding_right=””][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ layout=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” border_position=”all” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” center_content=”no” last=”no” min_height=”” hover_type=”none” link=””][fusion_text columns=”” column_min_width=”” column_spacing=”” rule_style=”default” rule_size=”” rule_color=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=””]

Styrk din markedføring gennem merchandise og få optimal eksponering af dit firma

Vision

Vi vil være det naturlige førstevalg inden for vores branche
Vores vision er ikke tomme ord men vores genuine løfte over for vores kunder, partnere og leverandører. Det afspejles i vores aktive tilvalg af samarbejdspartnere, leverandører samt kundeoplevelsen af vores slutprodukt til vores kunder. Interaktionen med vores omverden vil aldrig være påvirket af størrelsen af ordren, men selve opgaven, så slutproduktet modtages efter en optimal udviklingsproces med fuld tilfredshed.

Mission

Vi vil tilsikre værdiskabelse med kant og tryghed!
Med et tydeligt mål for vores forretning, er vores videre færd enkel: kundefokus. Afdækning af vores kunders behov og eksekvere til fuld kundetilfredshed tilmed til konkurrencedygtige priser og betingelser. Vi søger i udgangspunktet at tænke anderledelse, med en smule kant, derved rykker vi kunderne men også os selv, så vi er i konstant udvikling. Det gælder for alle opgaver, og med hjælp fra en konstant teknologisk udvikling vil vi være på forkant. Samtidig møder vi kunderne med en seriøs tilgang til en given opgave uanset størrelse med fuld tilgængelighed, mod på opgaven med et ærligt modspil og med forståelse for kundens udgangspunkt og behov.

Værdier

Vores værdibase er funderet på, at have kunden i fokus og med fokus på tryghed og værditilførelse. Ved stor tilgængelighed, seriøs, integritet, ærlighed og tjenestevillighed opstår der synergi som bidrager med værdi til kunden, uagtet om det vil være en særproduktion, firmagaver, logoprodukter el. andet logomateriale. Vores værdier manifisteres også i vores ageren som virksomhed og i vores CSR fokus.

CSR

CSR er et stadig større tema, ikke mindst fra vores kunder men også fra CB Reklame og Merchandise i dels udvælgelse af samarbejdspartnere og leverandører men også i vores egen ageren i hverdagen.
I vores udvælgelsesproces lægges der vægt på den enkeltes motivation og ambitionen til, at beskytte vores miljø, leveringsdygtige af produkter uden sundhedsskadeligt indhold, ordentlige arbejdsforhold og medarbejderhensyn i hvor produkterne bliver produceret. Dertil en CO2 venlig adfærd som skåner miljøet.
Som virksomhed tænker vi på optimering af vores processer for, at fremme miljøet ex. søger lokale leverandøre osv. Vi støtter op omkring aktiviteter for sundhed og forskning. Med et bevidst fokus og indsats har vi i dag et stigende antal samarbejdsrelationer med foreninger og non-profit organisationer som trænger til støtte og vejledning inden for vores område.

Historie

CB Reklame og Merchandise er et firma der sætter god service og kundefokus meget højt. Samtidig med, at vi vil være dem på markedet der leverer den bedste service på konkurrencedygtig betingelser og priser.

CB Reklame og Merchandise har stor erfaring indenfor branchen og har et tæt samarbejde med de bedste producenter og leverandører i både ind- og udland, udvalgt efter vores CRS grund principper.

Vi har vejledt og glædet mange virksomheder i det rigtige valg af firmagaver, personalegaver, merchandise, profiltøj eller reklameartikler. Vi har tilsikret, at slutproduktet altid har ydet det helt rigtige og professionelle udtryk over for deres værdifulde kunder.

CB Reklame og Merchandise leverer alt inden for logo- og reklameartikler eller hvad ellers virksomhederne skulle have brug for i reklame øjemed. CB Reklame og Merchandise vigtigste opgave er, at sørge for at vores kunder har alt hvad de behøver for at gøre deres kunder og medarbejdere glade og tilfredse – dette altid til konkurrencedygtige priser og betingelser.

Vi ser frem til at høre fra jer.

[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]