• Blinkende LED Skum Pinde anbefales til Clubber, koncerter, sportsbegivenhed og mange andre. Vil helt sikkert øge stemningen til din event, og indvolverer publikum i et interaktivt lysshow.
  • Armbånd og jetoner med logo tryk er den innovative løsning til strandliv, festivaller, koncerter og meget mere. Fås i flere farver.
  • Solbriller med reklame logo

    99.00 DKK 49.00 DKK
    Priserne på dette produkt starter på 49,- men er afhængig af logo og antal. Carry ON strap i luksuskvalitet fra LuggageMate kan leveres i standard eller special gaveæsker med elleruden tryk. Strappen kommer i mange farver og logo kan trykkes i 4 farver både på rem og lås. Selve låsen kan fås i sølv chrome eller sort chrome. Så der findes gode muligheder for en stærk branding profil.
  • Priserne på dette produkt starter på 49,- men er afhængig af logo og antal. Carry ON strap i luksuskvalitet fra LuggageMate kan leveres i standard eller special gaveæsker med elleruden tryk. Strappen kommer i mange farver og logo kan trykkes i 4 farver både på rem og lås. Selve låsen kan fås i sølv chrome eller sort chrome. Så der findes gode muligheder for en stærk branding profil.